Вернуться   LADA Xray Клуб > Общий раздел > Свободное общение

Свободное общение Общаемся на свободные темы.

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый 04.06.2026, 14:21   #1
Shnaps
Junior Member

Автомобиль: LADA Xray
Веб-студія ProSEO

Хочу поділитися нормальною рекомендацією для тих, хто шукає адекватну веб-студію без казок про миттєвий успіх. Нещодавно співпрацював із веб-студією ProSEO https://proseo.com.ua/ і залишився реально задоволений результатом. До цього мав досвід роботи з різними фрілансерами та агентствами, де все красиво лише на словах: дедлайни зриваються, підтримка зникає, а сайт після запуску потрібно ще місяць допрацьовувати. Тут ситуація була зовсім іншою.

Сподобалось, що команда не намагалася просто “продати сайт”, а реально вникала в задачу бізнесу. Перед стартом обговорили структуру, SEO, швидкість завантаження, дизайн і навіть дрібні моменти, про які я сам не думав. У підсумку отримав сучасний сайт, який нормально виглядає і на телефоні, і на комп’ютері, плюс усе працює швидко та без багів.

Окремо відзначу комунікацію — завжди були на зв’язку, пояснювали людською мовою без купи незрозумілих термінів. Також сподобалось, що не працюють “по шаблону”, а реально підлаштовують рішення під конкретний проєкт. Для мене це був великий плюс.

Якщо комусь потрібна веб-студія для створення сайту, SEO-просування чи реклами, можу сміливо рекомендувати цю веб-студію.
Shnaps вне форума   Ответить с цитированием
Ответ