|
|||||||
| LADA глазами потребителей Совместный проект Официального Лада Клуба и ОАО "АВТОВАЗ" по вопросам качества автомобилей LADA. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
Автомобиль: LADA Xray
|
Моя історія дружби з мультиваркою
Як мультиварка стала моїм найкращим другом
До недавнього часу мої стосунки з кухнею не складалися. Я могла спалити яєчню або зіпсувати найпростіші страви. Тому, коли на день народження мені подарували мультиварку, я не знала, радіти чи засмучуватись. Перший час я обходила її стороною. Вона стояла на стільниці, поблискуючи чорним пластиком, наче інопланетний корабель. Але голод — не тітка, і одного вечора я вирішила ризикнути. На тут знайшла найпростіший рецепт "Ліниві голубці". Назва мене надихнула. Я просто покидала в чашу фарш, капусту, рис і додала томатним соком. Активувала кнопку "Гасіння" — і затамувала подих. За годину кухня наповнилася таким духмяним запахом, що чоловік вийшов з кімнати здивований: "Ти що, справді готуєш?". Коли я зазирнула всередину, то була вражена. Це була нормальна готова вечеря! Соковита, гаряча, їстівна! Ми уплітали за обидві щоки. Тепер ми з мультиваркою - друзі. Вона пробачає мені всі помилки: нічого не пригорає, не википає і олія не бризкає на всі боки. Я розібралася з усіма кнопочками — мову таймерів і режимів. І хоч друзі посміюються, що я не готую, а "натискаю кнопки", я знаю: справжня магія починається саме тоді, коли ти перестаєш боятися спробувати. |
|
|
|