|
|||||||
| LADA глазами потребителей Совместный проект Официального Лада Клуба и ОАО "АВТОВАЗ" по вопросам качества автомобилей LADA. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Junior Member
Автомобиль: LADA Xray
|
Мій досвід запікання курки
Колись давно я боялася готувати курку в духовці. Мені здавалося, що це дуже складно: то м'ясо вийде сухим, то зовнішність буде зіпсована, то вона не буде готовою. Я користувалася простими рецептами — менше ризику зіпсувати продукти.
Ситуація кардинально змінилася, коли на порозі з'явилися родичі, а в холодильнику знайшлася тільки одна ціла курка. Згадала все, що колись чула, які десь бачила в кулінарних програмах. Я проаналізувала різноманітні способи запікання, запам'ятала оптимальний час і температуру, чим приправити для соковитості, і як довго тримати в духовці. Мене найдужче турбувало, чи вийде вона сухою. Але коли відкрила духовку й побачила ту саму з золотистим кольором, зрозуміла — вийшло! Вона була соковитою всередині, рум'яною з усіх боків і дуже смачною. Гості були в захваті, а я більше не боялася експериментувати. Варто зауважити, на сайті https://yamamashka.khmelnytskyi.ua/ я бачила багато цікавих ідей для маринаду та подачі. Відтоді курка в духовці — моя коронна страва, яку я подаю до святкового столу й у будні. І найзручніше, що більша частина роботи відбувається сама собою, поки духовка творить це кулінарне диво. |
|
|
|